Πηγή Κουμαντσιώτη

Επισκεφθείτε το νέο δικτυακό μας τόπο www.massage4therapy.gr

Ρεζουβάνς

Natural facial rejuvenation method:

Η αυθεντική τεχνική αναζωογόνησης με τα ακροδάχτυλα.

Η καινοτομία στη φυσική αισθητική!

Αντιμετωπίστε τη ζωή με νεανικό, λαμπερό, όμορφο πρόσωπο και με νέα αποθέματα φυσικής συναισθηματικής και νοητικής ενέργειας!

Το μασάζ προσώπου Rejuvance της τεχνικής S. Rozemberg, εξελιγμένο μέσα από 2 δεκαετίες πείρας από την κ. Ι. Μπουρατίνου στηρίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού και των μυών, σε ειδικές μαλάξεις, καθώς και σε άλλες τεχνικές όπως διατάσεις και δονήσεις.

Εφαρμόζεται από την κ. Μαίρη Σαραντίδου αισθητικό, απόφοιτο του Granits Institude και του Europian Institute of Oriental Medicine.

Με γνώμονα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και με άριστη γνώση και εμπειρία της τεχνικής που εφαρμόζει, επιτυγχάνει άμεσα αισθητά και ορατά αποτελέσματα:

  1. Ήπιο φυσικό lifting που διαρκεί.
  2. Ανακούφιση από ημικρανίες και πονοκεφάλους έντασης
  3. Βελτίωση της λειτουργίας των σιαγόνων
  4. Αίσθημα ευεξίας και θετική επικοινωνία με άλλους ανθρώπους

Η επιπρόσθετη χρήση φυτικών αρωματικών ελαίων με ειδικές μαλάξεις και πιέσεις, ολοκληρώνουν και επαυξάνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία Rejuvance ολοκληρώνεται σε έξη επισκέψεις ωριαίας διάρκειας. Για την εμβάθυνση των αποτελεσμάτων συντείνονται ειδικές ασκήσεις και αυτομασάζ προσώπου και λαιμού.

Μετά την ολοκλήρωση της βασικής θεραπείας η μηνιαία επανάληψη συντηρεί και εμβαθύνει το αποτέλεσμα.

Εφαρμόζονται και μεμονωμένες συνεδρίες για ειδικές περιπτώσεις.

Αν θέλετε να λάμψετε μια ειδική για εσάς ημέρα (αρραβώνας, γάμος, σημαντικό ραντεβού κτλ) με την ολοκληρωμένη περιποίηση Rejuvance at once θα το πραγματοποιήσετε.

Η μέθοδος Rejuvance συμπληρώνει άριστα τη συμβατική αισθητική καθώς και τις ολιστικές μεθόδους φυσικής θεραπευτικής όπως το βελονισμό την αρωματοθεραπεία, το siatsu κτλ.